Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Parkeer host (Amsterdam)

Parkeer host (Amsterdam)

Nieuw

Functie omschrijving

Jij kunt aan de slag als parkeerbegeleider! Waarschijnlijk heb je het al geraden, maar dat betekent dat jij auto's naar een parkeerplaats wijst. Naast de parkeerbegeleiding, ben je ook verantwoordelijk voor een goede crowd-control en zorg je ervoor dat de bezoekers van evenementen en/of beurzen veilig het gebouw bereiken.

Geen werkervaring vereist. Deze bijbaan heeft geen vaste tijden of dagen. En dat vind jij heerlijk, want zo kun je de baan goed combineren met bijvoorbeeld je studie of andere bijbaan. Wanneer er een dienst beschikbaar is, kun jij zelf aangeven of je werkt of niet.

Functie eisen

Wat wij bieden: - Een ideale bijbaan die je goed kunt combineren - Flexibele werktijden die je zelf kunt indelen - Veel verantwoordelijkheid, maar ook veel vrijheid - Elke dienst nieuwe, maar leuke collegas - Werken op oproepbasis. Wat wij vragen: - Er is geen minimale opleiding vereist - Er is ook geen minimale werkervaring nodig - Goed kunnen samenwerken en communiceren, vinden we belangrijker - Je ziet er verzorgd uit en op jou kan gebouwd worden - Je durft in te grijpen wanneer er zich een lastige situatie voordoet - Je bent op oproep beschikbaar

Arbeidsvoorwaarden

  • Vaste werklocatie in Amsterdam
  • 3 - 32 uur per week
  • Wisselende werktijden
  • Salaris: vast loon / uurloon

Locatie

Amsterdam

Publicatiedatum

11.03.2024

Contactpersoon

Jim Otto

Copyright © 2024 AB-AZ Vervoersregie BV
Interesse in deze vacature?
AB-AZ Vervoersregie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.