Vacature vrachtwagenchauffeur C in Alkmaar

✓ A tot Z recruitment

✓ Breed vacatureaanbod

✓ Innovatieve werving

De juiste vacature voor jou als vrachtwagenchauffeur met een rijbewijs C of CE op zak, vind je ongetwijfeld in het vacatureaanbod van AB-AZ uit Haarlem, nabij Alkmaar. Al ruim dertig jaar zijn wij hét bureau voor de vrachtwagenchauffeur en helpen wij allerhande opdrachtgevers in het vinden van gedreven, enthousiast en vooral duurzaam personeel. Zo zijn wij al jaren verantwoordelijk voor de instroom van personeel bij diverse serieuze, stabiele transportbedrijven. Mede door onze hands-on-mentaliteit, persoonlijke benadering en een dienstverlening van de bovenste plank, zijn wij uitgegroeid tot een vertrouwde partner van vele ondernemingen.

Wil jij weten of er vacatures zijn voor jou?

Neem contact met ons op

Vind een vacature voor een functie als vrachtwagenchauffeur C of CE bij een bedrijf in of nabij Alkmaar

Ben je vrachtwagenchauffeur met een rijbewijs C of CE op zak en zoek je een vacature voor een uitdagende functie in een bedrijf in regio Alkmaar, waar veel doorgroeimogelijkheden zijn? AB-AZ, gevestigd in Haarlem, heeft een ruim scala aan banen beschikbaar voor de lange termijn. Geen tijdelijke klussen, maar banen met zekerheid en toekomstperspectief. Heb jij ervaring als vrachtwagenchauffeur, beschik je over een rijbewijs C of CE en wil je aan de slag gaan bij een serieus transport- of logistiekbedrijf in Alkmaar, Amsterdam, Haarlem of Leiden? Dan zijn wij wellicht de schakel die jou als chauffeur kunnen verbinden aan een waardevolle werkgever.

Vrachtwagen op weg

Ontvang de juiste ondersteuning

Heb je ervaring als vrachtwagenchauffeur, beschik je over een rijbewijs C of CE en is je oog gevallen op een interessante vacature van een bedrijf in regio Alkmaar? Solliciteer dan direct en wie weet, start jij binnenkort aan een nieuw avontuur. Heb je specifieke vragen over het vacatureaanbod of zou je graag wat persoonlijke ondersteuning ontvangen in jouw zoektocht naar een nieuwe baan in de transport of logistiek? Neem gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar recruiter@banenintransport.nl of te bellen naar +31 (0)23-5482548. Ook kun je het contactformulier invullen.

 

 

Copyright © 2022 AB-AZ Vervoersregie BV
AB-AZ Vervoersregie BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.