Kwaliteit

Of het nu onze interne processen zijn of onze contractering en afhandeling, alles draait om kwaliteit. Daarom is AB-AZ ook lid van de ABU en nen 4400-1 gecertificeerd. Wij zijn van mening dat kwaliteit nog altijd voorop moet staan om continuïteit als partner voor onze opdrachtgevers en mensen te garanderen.

Keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA)

AB-AZ beschikt over het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) en voldoet daarmee aan NEN 4400-1. Gecertificeerde organisaties bewijzen met dit keurmerk en de bijbehorende audits dat hun (personeels)administratie op orde is, dat zij op tijd belastingen en sociale verzekeringspremies betalen en dat hun medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten.

ABU

AB-AZ is aangesloten bij de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU). Met ruim 450 leden vertegenwoordigt deze brancheorganisatie meer dan 60% van de markt. Een ABU-lid voldoet aan hoge kwaliteitseisen en wordt op veel cruciale punten periodiek gescreend. Daardoor hebben opdrachtgevers en uitzendkrachten de garantie dat ABU-leden staan voor kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid.

Copyright © 2024 AB-AZ Vervoersregie BV
AB-AZ Vervoersregie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.