Kandidaten

Onze opdrachtgevers zijn de serieuze transporteurs en logistieke bedrijven die echte banen in beschikbaar hebben. Al vele jaren verzorgen wij voor deze bedrijven de vaste instroom van personeel. Wij plaatsen onze mensen op verschillende manieren bij onze klanten. Hoofdzakelijk doen wij dit op werving en selectie basis. Je sluit dus direct een contract met onze klant af. Ook kan het zijn dat je korte tijd op uitzendbasis werkt en daarna direct in dienst gaat. Andere mogelijkheden zijn op detacheringsbasis of via een payroll constructie. Hoe dan ook,onze plaatsingen leiden  uiteindelijk altijd tot een vaste baan. Vooral ook omdat we goed luisteren naar wat je precies zoekt in een baan. En zo op zoek gaan naar de juiste job die jou op het lijf geschreven is.

Afspraak is afspraak

Voordat we aan het werk gaan vindt er altijd een gesprek plaats waar jij samen met ons en onze opdrachtgever aan deel neemt. Dan worden de afspraken gemaakt over contract, werktijden, salaris en overige voorwaarden. Lekker helder en iedereen weet waar we aan toe zijn. Uiteraard wordt dit allemaal keurig schriftelijk vastgelegd in een contract wat je in bezit krijgt. Er zijn regelmatig evaluatiemomenten waarin verwachtingen en uitkomsten worden besproken. Onze lijnen daarin zijn kort en we schakelen snel. We weten hoe belangrijk het is om zaken snel op te lossen en af te handelen.

Copyright © 2024 AB-AZ Vervoersregie BV
AB-AZ Vervoersregie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.