Gezocht: vrachtwagenchauffeur CE in regio Leiden

✓ A tot Z recruitment

✓ Breed vacatureaanbod

✓ Innovatieve werving

Heb je al even naar een open betrekking gezocht voor een vrachtwagenchauffeur met een rijbewijs CE, bij een bedrijf in regio Leiden? Dan vind je in het vacatureaanbod van AB-AZ zonder twijfel een werkgever die bij jou past. Wij zijn hét bureau in Haarlem voor de vrachtwagenchauffeur en helpen al ruim dertig jaar diverse opdrachtgevers met het vinden van bekwaam personeel. Wij draaien innovatieve wervingsprogramma’s om de instroom van het juiste personeel te genereren voor diverse bedrijven in de logistiek- en transportsector.

Wil jij weten of er vacatures zijn voor jou?

Neem contact met ons op

Gezocht: werkgever voor vrachtwagenchauffeur CE in de buurt van Leiden

Wij zijn een gespecialiseerde partij voor het invullen van een betrekking voor een functie als vrachtwagenchauffeur met een rijbewijs CE, voor bedrijven in regio Leiden. Maar ook voor het vinden van een vacature voor vrachtwagenchauffeur CE in een andere stad kun je bij ons terecht. De werkwijze van AB-AZ karakteriseert zich door een hands-on-mentaliteit en een persoonlijke benadering. Bij de bedrijven waar wij mee samenwerken, zijn banen met toekomstperspectief beschikbaar. Heb je gezocht naar en gereageerd op een functie als vrachtwagenchauffeur CE bij een bedrijf in Leiden? Dan maken we graag kennis met je. Als het klikt, kun je zelfs al eens meedraaien bij je toekomstige werkgever. Zo maak jij een weloverwogen keuze voor je nieuwe baan.

Vrachtwagen op weg

Solliciteer direct of neem contact met ons op voor meer informatie

Heb je een open betrekking voor vrachtwagenchauffeur CE bij een bedrijf in Leiden gezocht en gevonden? Solliciteer direct! Indien je vragen hebt over onze vacatures voor chauffeur CE in Zuid-Holland of simpelweg meer informatie wilt inwinnen omtrent onze diensten, neem je contact met ons op. Dit doe je middels het contactformulier, door te bellen naar +31 (0)23-5482548 of door een e-mail te sturen naar recruiter@banenintransport.nl. We helpen je graag verder, zodat je als vrachtwagenchauffeur CE in regio Leiden aan de slag kunt gaan bij een bedrijf waar je al even naar gezocht hebt en dat perfect bij jou past!

Copyright © 2024 AB-AZ Vervoersregie BV
AB-AZ Vervoersregie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.