Chauffeur CE in Alkmaar

✓ A tot Z recruitment

✓ Breed vacatureaanbod

✓ Innovatieve werving

Ben je een ervaren chauffeur die beschikt over een rijbewijs CE en zoek je een nieuwe functie bij een bedrijf in regio Alkmaar? Dan is het een goed idee om een kijkje te nemen in het vacatureaanbod van AB-AZ. Wij zijn namelijk al ruim dertig jaar hét bureau voor de vrachtwagenchauffeur, gevestigd in Haarlem.

Ga aan de slag als chauffeur CE bij een bedrijf in Alkmaar

In ons vacatureaanbod vind je vacatures voor uitdagende functies bij gerenommeerde transportbedrijven. Geen tijdelijke opdrachten, maar banen die veel toekomstperspectief bieden en bij wederzijdse tevredenheid leiden tot een vast dienstverband bij onze klanten. Voor diverse bedrijven zijn wij al jaren een vaste partner en verantwoordelijk voor de instroom van personeel. Ben je als chauffeur met een rijbewijs CE op zak, op zoek naar een nieuwe baan bij een serieus bedrijf in de omgeving van Alkmaar? Of wil je toch als vrachtwagenchauffeur CE in Amsterdam aan de slag gaan? Het maakt niet uit in welke stad je aan de slag wilt gaan, bij ons vind je altijd een veelvoud aan vacatures voor vrachtwagenchauffeurs in Noord-Holland en elders.

Vrachtwagen op weg

Bekijk ons aanbod en start met solliciteren

Heb je het aanbod aan vacatures voor een functie in Alkmaar als chauffeur met rijbewijs CE bekeken en zie je iets dat je aanspreekt? Solliciteer dan direct! Wij nemen vervolgens contact met je op en plannen een gesprek in. Heb je vragen over ons bedrijf of een van de vacatures? Vul het contactformulier in, bel naar +31 (0)23-5482548 of stuur een e-mail naar recruiter@banenintransport.nl. Wij helpen jou graag om een baan te vinden als chauffeur CE in regio Alkmaar!

Copyright © 2024 AB-AZ Vervoersregie BV
AB-AZ Vervoersregie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.