Chauffeur CE in Amsterdam

✓ A tot Z recruitment

✓ Breed vacatureaanbod

✓ Innovatieve werving

Chauffeur CE in Amsterdam

Ben je een ervaren chauffeur die beschikt over een rijbewijs CE en zoek je een vacature voor een nieuwe uitdaging in Amsterdam? AB-AZ, gevestigd in Haarlem, is hét bureau voor de vrachtwagenchauffeur. Wij verbinden gerenommeerde opdrachtgevers uit branches als logistiek en transport met vakbekwaam personeel. Dit doen wij al zo’n dertig jaar. Wanneer start jij met jouw nieuwe baan?

Een chauffeur met een rijbewijs CE: vind een vacature voor een baan in Amsterdam

Als je als chauffeur die beschikt over een rijbewijs CE, op zoek bent naar een vacature voor een uitdagende functie in Amsterdam, Alkmaar of omstreken, kun je het best even een kijkje nemen in ons vacatureaanbod. Kun jij punctueel werken, netjes je afspraken nakomen en plezier in je werk tonen? Dan ben jij wellicht een goede match voor een van de serieuze, stabiele transportbedrijven, waar wij al jaren onze diensten aan verlenen. Voor hen is AB-AZ in Haarlem een vaste partner voor de instroom van personeel. Vind je dus een vacature voor een functie als chauffeur met rijbewijs CE bij een bedrijf in Amsterdam? Dan kunnen wij jou verbinden met een toekomstige werkgever.

Vrachtwagen op weg

Informeer naar onze dienstverlening bij een vacature voor chauffeur CE in Amsterdam

Wanneer je als ervaren, enthousiaste chauffeur met een rijbewijs CE op zak, op zoek bent naar een nieuwe baan in Amsterdam, helpen wij je graag met het vinden van een juiste functie. Heb je interesse in een vacature voor chauffeur CE in de omgeving van Amsterdam? Solliciteer direct en wie weet begin jij binnenkort aan een nieuwe baan! Heb je vragen of zou je graag meer informatie willen inwinnen omtrent onze dienstverlening? Stuur een e-mail naar recruiter@banenintransport.nl, bel naar +31 (0)23-5482548 of vul het contactformulier in.

Copyright © 2024 AB-AZ Vervoersregie BV
AB-AZ Vervoersregie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.