Vacature voor vrachtwagenchauffeur CE in Amsterdam

✓ A tot Z recruitment

✓ Breed vacatureaanbod

✓ Innovatieve werving

Zoek je een vacature voor een functie als vrachtwagenchauffeur, beschik je over een rijbewijs CE en zou je graag in Amsterdam of in de regio werken? Dan hebben wij wellicht een geschikte baan voor je beschikbaar. Als deskundig en ervaren recruitmentbureau, zijn wij gevestigd in Haarlem en leveren wij al ruim dertig jaar lang bekwaam personeel aan diverse opdrachtgevers uit branches als logistiek en transport. Voor een vacature voor vrachtwagenchauffeur CE in Amsterdam moet je dus bij ons zijn.

Wil jij weten of er vacatures zijn voor jou?

Neem contact met ons op

Een vacature voor een vrachtwagenchauffeur CE: vind een geschikt bedrijf in Amsterdam

De opdrachtgevers van AB-AZ zijn serieuze en betrouwbare transporteurs en logistieke bedrijven die échte banen beschikbaar hebben. Dit betekent: geen tijdelijke contracten, maar banen die zekerheid bieden voor op de lange termijn. Solliciteer je als vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE op een vacature bij een bedrijf in Amsterdam of omstreken? Dan kun je er dus van op aan dat je solliciteert naar een serieuze functie.

Vrachtwagen op weg

Wij verbinden je met een geschikte opdrachtgever

Wanneer je als vrachtwagenchauffeur uit Amsterdam of omgeving – met een rijbewijs CE op zak – op zoek bent naar een geschikte vacature, vind je deze ongetwijfeld in het vacatureaanbod van AB-AZ. Hier vind je namelijk vacatures voor allerhande functies in branches als transport en logistiek. Heb je ruime ervaring als vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE opgedaan, een goede opleiding genoten en beschik je over de juiste instelling? Dan verbinden wij je graag met een geschikte opdrachtgever en ontdekken we hoe er een goede samenwerking tot stand kan komen. Je kunt ook bij ons terecht voor:

Hoe gaat het verder als je geschikt bent voor de functie?

Solliciteer je op een vacature voor vrachtwagenchauffeur CE en achten wij dat je geschikt bent voor de functie bij het desbetreffende bedrijf in Amsterdam, of voor bijvoorbeeld een vacature voor chauffeur CE in Alkmaar of omstreken? Dan gaan we graag samen met jou en de opdrachtgever om de tafel zitten om afspraken te maken over het contract, de werktijden, het salaris en de overige voorwaarden. Dit gebeurt op een heldere, transparante manier, zodat elke partij weet waar hij aan toe is. De lijnen met onze opdrachtgevers zijn kort, wat ons dan ook in staat stelt snel te schakelen.

Informeer naar onze diensten

AB-AZ, gevestigd in Haarlem, staat garant voor het aanbieden van een persoonlijke, betrokken en kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Wij zetten ons beste beentje voor om een vacature voor vrachtwagenchauffeur met een rijbewijs CE bij een bedrijf in of nabij Amsterdam, in te laten vullen door een bekwame professional. Wil je meer weten? Bel naar +31 (0)23-5482548, stuur een e-mail naar recruiter@banenintransport.nl of vul het contactformulier in.

Copyright © 2024 AB-AZ Vervoersregie BV
AB-AZ Vervoersregie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.