Vacature voor vrachtwagenchauffeur C in Leiden

✓ A tot Z recruitment

✓ Breed vacatureaanbod

✓ Innovatieve werving

Een vacature voor een vrachtwagenchauffeur met een rijbewijs C of CE, bij een transport- of logistiekbedrijf in Leiden, vind je in het vacatureaanbod van AB-AZ. Wij zijn hét bureau in Haarlem voor de vrachtwagenchauffeur en helpen al ruim dertig jaar diverse opdrachtgevers met het vinden van bekwaam personeel. Wij draaien innovatieve wervingsprogramma’s om de instroom van het juiste personeel te genereren voor diverse bedrijven uit de logistiek- en transportsector. Het verbinden van opdrachtgevers met vakbekwaam, gedreven personeel is iets dat wij dagelijks doen. Wij staan dan ook garant voor een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op alle gebieden van recruitment: van werving en selectie tot payrolling.

Wil jij weten of er vacatures zijn voor jou?

Neem contact met ons op

Vacature: vrachtwagenchauffeur C of CE gezocht bij een gerenommeerd bedrijf in Leiden

Wij zijn een juiste partij voor het invullen van een vacature voor een functie als vrachtwagenchauffeur met een rijbewijs C of CE, voor bedrijven in steden als Leiden, Amsterdam en Haarlem, waar personeel wordt gezocht. De werkwijze van AB-AZ karakteriseert zich door een hands-on-mentaliteit en een persoonlijke benadering. Door de jaren heen, hebben al vele bedrijven ons toevertrouwd als partner in recruitment. Deze ondernemingen zijn serieuze en stabiele bedrijven, waar banen met toekomstperspectief beschikbaar zijn. Dit betekent: geen tijdelijke klussen, maar banen die leiden tot een vast dienstverband. Heb je gezocht naar en gesolliciteerd op een vacature voor een functie als vrachtwagenchauffeur C of CE bij een bedrijf in Leiden? Dan gaan we vervolgens persoonlijk met je in gesprek om kennis te maken. Klikt het van beide kanten? Dan kun je op korte termijn zelfs al een keer meedraaien op de werkvloer van je toekomstige werkgever. Zo kun jij een weloverwogen keuze maken voor je nieuwe baan.

Vrachtwagen op weg

Solliciteer direct of neem contact met ons op voor meer informatie

Heb je een vacature voor vrachtwagenchauffeur bij een bedrijf in Leiden gezocht en gevonden en beschik je over een rijbewijs C of CE? Solliciteer dan direct en wellicht ga je binnenkort een nieuwe uitdaging aan! Indien je vragen hebt over de vacatures die je vindt in ons aanbod, persoonlijke begeleiding wilt ontvangen of simpelweg meer informatie wilt inwinnen omtrent onze diensten, neem je eenvoudig contact met ons op. Dit doe je middels het contactformulier, door te bellen naar +31 (0)23-5482548 of door een e-mail te sturen naar recruiter@banenintransport.nl. We gaan graag met je in gesprek om te ontdekken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Copyright © 2022 AB-AZ Vervoersregie BV
AB-AZ Vervoersregie BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.