Chauffeur CE in Alkmaar

✓ A tot Z recruitment

✓ Breed vacatureaanbod

✓ Innovatieve werving

Ben je een ervaren chauffeur die beschikt over een rijbewijs CE en zoek je een nieuwe functie bij een bedrijf in Alkmaar of de wijde omgeving? Dan kan het geen kwaad om een kijkje te nemen in het vacatureaanbod van AB-AZ. Wij zijn namelijk al ruim dertig jaar hét wervingsbureau voor de vrachtwagenchauffeur, gevestigd in Haarlem.

Ga aan de slag als chauffeur CE bij een bedrijf in Alkmaar

Wil jij starten als chauffeur met een CE rijbewijs in de omgeving van Alkmaar? In ons vacatureaanbod vind je vacatures voor uitdagende functies bij gerenommeerde transportbedrijven. Geen tijdelijke opdrachten, maar banen die veel toekomstperspectief bieden en leiden naar een vast dienstverband bij onze klanten. Voor diverse bedrijven zijn wij al jaren een vaste partner en verantwoordelijk voor de instroom van personeel. Ben je als chauffeur met een rijbewijs CE op zak, op zoek naar een nieuwe baan bij een serieus bedrijf in Alkmaar, Haarlem, Amsterdam, Leiden of omgeving? Dan kan AB-AZ, gevestigd in Haarlem, je verbinden met een betrouwbaar bedrijf dat bij jou past.

Vrachtwagen op weg

Bekijk ons aanbod en start met solliciteren

Heb je het aanbod aan vacatures voor een functie in Alkmaar als chauffeur met rijbewijs CE bekeken en zie je iets dat je aanspreekt? Solliciteer dan direct, dan nemen wij vervolgens contact met je op en plannen we een gesprek in. Heb je vragen over ons bedrijf of een van de vacatures? Vul het contactformulier in, bel naar +31 (0)23-5482548 of stuur een e-mail naar recruiter@banenintransport.nl.

Copyright © 2022 AB-AZ Vervoersregie BV
AB-AZ Vervoersregie BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.